• Jammer en schande dat dit huis gesloten moet blijven van het CDA en CU die de baas zijn in Nederland. Snel weer open

    Sterke punten
    Lekkere dames

    Zwakke punten
    Gesloten door CDA en CU

    Door Jan koolstaaf op 16 juni 2020 Reageer
  • Bondage, gangbang, bukakke, plompzakken, vaginaal , in de kut neuken, anaal neuken, doggy-style, pijpen.

    Sterke punten
    Goede sex.

    Door Kees Gottenbos op 12 mei 2020 Reageer
  • Bondage, gangbang, bukakke, plompzakken, neuken.

    Sterke punten
    Communiceren

    Door Kees Gottenbos op 17 maart 2020 Reageer
  • Zaterdag morgen hier geweest ,blijkt de trio in de aanbieding ;al was het de eerste keer je leven ,dit moet je hebben meegemaakt,aldus ,geweldig half uur gehad ,( Laura & Jessy ) daarna nog een half uur met Jessy ,wat is het leven dan mooi,hier kan je echt genieten ! ! !

    Sterke punten
    Ontspannen ontvangst , gezellige zweer ,lekker bakkie ,lieve / leuke meiden ,redelijke prijzen ,echt waar voor je geld .

    Zwakke punten
    Betaald parkeren.

    Door Alias op 2 maart 2020 Reageer
  • Geile Marcia - Review over Casa Cherda

    Iets in mij zegt minimaal een keer in de maand naar Casa cherda.. ik maak nooit een afspraak en loop binnen kleed mij om en onder genot drankje kijk ik rond ! Afgelopen zaterdag viel mijn oog op Marcia mooi open gezicht forse tits en een heerlijk kont. Het voorspel was geweldig op de bank, waar zij mijn pik al zijn liet stijf worden. Het is lastig laat je je pijpen op het het bed in de kamer of neuk je haar in een prive kamer. Ik koos voor het laatste, Marcia pijpte mij in een paar minuten klaar ! Jammer dat het zo ver rijden is, maar ik probeer eens per maand langs te gaan, voor het geld hoef je het niet te laten.

    Sterke punten
    Leuke dames ruime keuze

    Door Geileed op 17 februari 2020 Reageer
  • Slechte service, je wordt opgelicht waar je bij staat en dan vooral door de kleine donkere dame met een stemvolume waar je u tegen zegt. Je verspilt je geld hier!!!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door Jan op 8 februari 2020 Reageer
  • Denise - Review over Leiden Privť

    Denise is een hele lieve meid maar ze is niet het meisje dat je ziet op de foto's, dat vind ik een min punt want naar aanleiding van de foto's op de site kom je naar Leiden Prive toe en als er dan een heel iemand anders voor je staat dan dat je in gedachten had is dat een afknapper. Of de foto's van de andere dames wel echt zijn weet ik niet.

    Sterke punten
    Leuke dames

    Zwakke punten
    Niet weten of de foto's van de dames echt zijn

    Door Leon op 12 november 2019 Reageer
  • Wat een super mooi huis is Leiden Priv√© en daarbij een vriendelijke gastvrouw. Ik heb mij erg vermaakt met Chanel. Een super GFE en zeker verslavend. Tot gauw weer heerlijke dame!

    Sterke punten
    Gepassioneerde dame. Mooie kamer.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door John op 9 november 2019 Reageer
  • Jessy - Review over Prive 42

    Top huis ben vaste bezoeker super kom vaak voor jessy andere vrouwen zijn ook top

    Door Nico op 5 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • mandy - Review over Casa Cherda

    Was 3 weken geleden in CASA Cherda en ontmoeite daar voor het eerst Mandy. Damn wat een lekkere meid met heerlijk volle borsten gehuld in een sexy veelkleurige bikini. Na een korte kennismaking in de gezellige woonkamer ging ik al snel met haar naar boven want ik ben eigenlijk nogal verlegen. 😉Wat we daar verder deden hou ik priv√© maar ik wil wel vermelden dat het heel gezellig was en dat de sex gewoon heel lekker was. Het is een topmensen in een tophuis en I'll be back!.

    Sterke punten
    Mooie, lieve dame met prachtige borsten. Hoog knuffel-en sexgehalte

    Zwakke punten
    Geen

    Door rob op 20 september 2019 Reageer
  • Gebeld dat ik afspraak wil maken met een dame. Gastvrouw zegt dat is mogelijk. Dus ik zeg ben er over 20 min ongeveer, Oke mijn naam doorgegeven. Vervolgens daar heen gereden en doet de gastvrouw open en ze zegt tegen mij er is net iemand binnengekomen dus ze nu niet meer beschikbaar terwijl dat ik eerlijk gebeld hebt en op mijn naam hebt gereserveerd. Dit is niet eerlijk dus vandaar moet deze tent dicht ik ga er nooit meer heen ze zijn niet eerlijk en heb van de dames ook begrepen dat ze altijd liegen over de leeftijd. Zeer slechte bedrijf! Ookal kom je uit leiden rij gewoon liever naar den haag toe ofzo je krijgt er veel betere ervaring geloof me

    Zwakke punten
    Liegen over de leeftijden van de dames. Afspraak maken met mij terwijl ze de dame gewoon weggeven aan een ander dus voor Jan de lul daarheen gereden.

    Door Tommy op 4 september 2019 Reageer
  • Kim - Review over Leiden Privť

    Ik ben nu 3x geweest en heb steeds Kim bezocht. Het was erg fijn. Kim is lief en heeft me een erg fijn behandeld.

    Sterke punten
    Schoon en netjes. Doen wat wordt beloofd.

    Door Ruud op 24 augustus 2019 Reageer
  • Krijg een harde lul van die foto's vooral van Ruby en Lucy die zou ik eens flink willen neuken maar kloppen die foto's?

    Sterke punten
    Lekkere foto's vooral Ruby en Lucy

    Zwakke punten
    Weet niet of foto's kloppen

    Door Palo ui op 5 augustus 2019 Reageer (1 reactie)
  • DS - Review over Diane's Secret

    Heerlijk wippen daar Alleen alle dames verlicht kousen en hoge hakken meer donkere dames met grote joekels.

    Sterke punten
    lekkere wijven

    Zwakke punten
    te weinig donkere dames met flinke joekels en te weinig kousen en hakken

    Door Pio zalf op 25 juli 2019 Reageer
  • DS Lekker - Review over Diane's Secret

    Lekkere wijven daar

    Door Henk op 25 juli 2019 Reageer
  • Het was weer Toppie met deze dame Nancy, met andere woorden het was heerlijk uurtje met haar.

    Sterke punten
    A-Locatie in het Hart bij Utrecht bij de Voorstraat en Neude erg makkelijk te vinden.

    Zwakke punten
    Je moet Contant betalen, met andere woorden dat is beetje dubbel ik vind met pin ook wel handig, maar ik kan er mee leven met het contant betalen.

    Door George op 8 juli 2019 Reageer
  • Heerlijk - Review over Club Diana

    Fijne avond gehad in club Diana, heb veel clubs bezocht in binnen en buitenland (club Chaumade Fr.) maar dit overtreft al mijn verwachtingen.&

    Sterke punten
    Fijne sfeer Mooie dames

    Door Mark op 16 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Jammer - Review over Huize Monique

    Zij niet veel meisjes meer

    Door Eric op 27 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lul stijf - Review over Leiden Privť

    Je krijgt wel een stijve pik van die foto's van die lekkere wijven maar kloppen die foto's wel?.

    Sterke punten
    Stijve van de foto's

    Zwakke punten
    Kloppen foto's wel?

    Door Jan ui op 6 mei 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • mm ja - Review over Diane's Secret

    Veel lekkere wijven weg daar Carmen Stefany Leah kortom hij wordt daar niet meer zo stijf.

    Sterke punten
    niet zo veel meer

    Zwakke punten
    veel lekkere wijven weg

    Door J pipo de c op 30 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geen herhaling - Review over La Robina

    Advertenties kloppen niet met de werkelijkheid.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Advertenties kloppen gewoon niet met wat je aantreft daar.

    Door Ronald op 7 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Carmen nu ook al weg wordt steeds minder daar

    Sterke punten
    Niet meer zo

    Zwakke punten
    Carmen weg was de lekkerste meid

    Door Van kool op 17 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Jacqueline - Review over Casa Cherda

    Een dag later zit ik nog na te genieten. Jacqueline. Wat is ze mooi, zo mooi, en zo lief. Ik verlang nu al weer naar een nieuwe ontmoeting. Sexy zwart pakje. Prachtige krullende lange haren. Zo'n knap gezicht. Lieve kleine zacht tietjes. Wat heb ik gesmuld van haar natte gleuf, haar lekkere klit. Een heerlijk knuffel diertje.

    Sterke punten
    Het is zoals op de site vermeld staat. Niets gelogen. Je kunt er heerlijk naakt rond lopen wat ik fijn vind. Vriendelijke prettige gastheren, Martin en Ben.

    Zwakke punten
    Op de site veel nadruk op volle vrouwen met hele grote borsten. Ook fijn en mooi maar ik hou van kleine tietjes. Ik ben daar geweldig van bediend. Waarom schrijft verder niemand in het gastenboek? Ik zou graag weten wat anderen vinden. o.corenvaeratgmailpuntcom.

    Door O. Corenvaer op 3 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via kinky.nl heb ik met verschillende dames van dit priv√©huis contact gezocht om een afspraak te maken. Helaas reageerde er niemand. Toen maar op goed geluk er naar toe gegaan. Ik werd ontvangen door een verveeld kijkende oudere mevrouw. Naast haar was er maar √©√©n meisje beschikbaar. Tot ergenis van van de oudere vrouw koos ik voor het meisje. Sandy was haar naam. Eenmaal op de kamer kreeg ik meteen te horen wat ik allemaal extra moest betalen. In al mijn na√Įviteit dacht ik dat de prijs waarmee de club adverteert de totaalprijs was. Duidelijk niet dus. Voor zo'n beetje iedere handeling moest een meerprijs betaald worden. Op zich al een afknapper. Halverwege het pijpen (met condoom, zie meerprijs) moest ze haar telefoon controleren. Of ik mijzelf even stijf wilde houden. Daarna was ze er duidelijk op uit om mij zo snel mogelijk klaar te laten komen. Veel zin had ze duidelijk niet. Al met al niet tevreden naar buiten gegaan. Geen aanrader dus

    Door Johan op 21 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leiden priv√© geweest. Was al √©√©n keer eerdergeweest. Viel mij toen een beetje tegen. De foto'sop de website kwamen zeker niet over √©√©n als in het echt van de dames. Maar Toch nog een keer gegaan. Zelfs nu viel het mij tegen. Ik was met recht een nummer Dames werden voor gesteld. Ben met √©√©n dame naar boven gegaan. (Zal haar naam niet noemen) Het was allemaal vlug ze was niet hygi√ęnische. Ze ruimte echt niet lekker. En echt niet leuk in de om gang. Jammer. Ik kom er nu echt niet meer.

    Sterke punten
    Hele leuke gastvrouw.

    Zwakke punten
    Dames komen niet over √©√©n met foto's op websites. En er wordt zeker niet hygi√ęnische gewerkt.

    Door John op 21 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



VergelijkSexclubs

Op VergelijkSexclubs.nl lees je reviews over alle Sexclubs van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw sexclub ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Sexclubs