Heren die toe zijn aan wat ontspanning of die een spannende erotische avond willen beleven, kunnen het best een bezoekje brengen bij Sexclub Diana. Deze club is namelijk een luxe bordeel met diverse sexy dames, die klaar staan om de stoutste wensen van klanten in vervulling te laten gaan. Ondanks de club er zeer exclusief uitziet, zijn de prijzen aan de zeer redelijke kant. De rijke ambiance met bijzondere faciliteiten zoals het zwembad met overweldigende lounge sfeer doet recht aan de persoonlijkheid van klanten. Bezoekers zijn hier terecht voor het beleven van wat erotiek, verwennerij en verleiding. Men kan dus goed relaxen bij deze club. Bezoekers kunnen zich in een discrete en veilige sfeer laten verleiden door een van de sexy dames van club Diana. Personen kunnen alleen, met kennissen en of vrienden een bezoekje brengen aan deze club. Men kan hier ook een bezoekje brengen met zakelijke relaties. Dit kan men doen om een beetje te ontspannen of voor het beklinken van een zakelijke deal. De gasten van deze club worden allemaal warm en met een erotisch tintje ontvangen. In de lounge bar kunnen de gasten in een intieme sfeer kennis maken met de sensuele spannende dames van de club. Deze dames geven graag een vrijblijvende rondleiding door de club. Daarnaast hebben de gasten de mogelijkheid om zich met een van de dames terug te trekken in een van de kamers van de club om de avond nog intiemer en onvergetelijk af te sluiten. Men heeft verder ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het zwembad en de sauna. In deze club kan men dus kortom terecht voor ontspanning, verleiding en erotiek. Indien men een onvergetelijke spannende en erotische avond wilt beleven, dan is het brengen van een bezoekje aan deze club zeker de moeite waard.

Club Diana Reviews

  • Fijne avond gehad in club Diana, heb veel clubs bezocht in binnen en buitenland (club Chaumade Fr.) maar dit overtreft al mijn verwachtingen.&

    Sterke punten
    Fijne sfeer
    Mooie dames

    Door Mark op 16 juni 2019 Reageer
  • Prachtige sexclub! Heerlijk genieten, echt de moeite waard!

    Sterke punten
    Sfeer
    Dames
    Luxe

    Door Sander op 6 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een fantastische tent blijft Sauna Diana (tegenwoordig Club Diana) toch ook! Ik ken inmiddels bijna alle vrouwen die daar rond lopen. Prachtige pareltjes met mooie borsten. De meeste zijn oprecht geïnteresseerd in je! Heerlijk om samen even het zwembad in te duiken of lekker te genieten van een van de luxe kamers.

    Sterke punten
    Prachtige vrouwen
    Oprecht geïnteresseerd
    Heerlijk genieten

    Zwakke punten
    Niet de goedkoopste

    Door Noord-Braban op 10 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geweldige sexclub. Perfecte ambiance en setting om ook eens een zakenrelatie of vriend mee naartoe te nemen!

    Sterke punten
    Mooie dames
    Luxe setting
    Zwembad
    Ambiance

    Zwakke punten
    Iets duurder dan de normale sexclub maar elke cent dubbel en dwars waard!

    Door Pepijn op 29 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was nog nooit eerder naar een sexclub of wat dan ook geweest en was dan ook altijd een beetje onzeker met dames. Ook geen vriendin ofso gehad.

    Sinds mijn 21e ga ik een aantal keer per jaar naar Club Diana. Kan het iedereen aanraden. (Oke je moet even goed sparen) Maar de dames daar die halen alle onzekerheid weg en voel me direct op mijn gemak. Heerlijk om daar even langs te gaan en helemaal te genieten!

    Sterke punten
    Fijne sfeer
    Mooie vrouwen
    Halen direct de spanning weg

    Zwakke punten
    Je moet even sparen maar dan heb je ook wat!

    Door Kees op 17 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind club Diana echt een geweldige, zo niet de beste sex club in het Zuiden van Nederland. Ik ben hier 2 maanden geleden voor het eerst geweest en wat een mooie dames! De sfeer is fantastisch en ze hebben heerlijke grootte schone kamers. Ik ben lekker met 2 dames naar de kamer geweest en heb de tijd van me leven gehad.

    Sterke punten
    Prachtige dames
    Zwembad + sauna
    Mooie kamers
    Exclusief (en toch een goede prijs/ kwaliteit verhouding)

    Zwakke punten
    -

    Door Diederik op 22 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor het eerst bij sex club Diana in Zundert geweest! Uitgebreid aanbod met mooie vrouwen. Was gewoon heel erg goed allemaal. Zeker een aanrader. Ze zijn niet de aller goedkoopste van Breda en omgeving maar je krijgt wel echt waar voor je geld.

    Sterke punten
    Knappe vrouwen
    Goede ambiance
    Zwembad

    Zwakke punten
    Redelijk prijzig (maar wel waard)

    Door AnoniemBreda op 31 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste tijd ooit gehad! Ik was al vaker naar sex clubs geweest maar steekt er met kop en schouder boven uit! Zeer mooie dames en een goede ambiance.

    Ook erg veel diversiteit tussen de vrouwen! Voor ieder wat wils

    Sterke punten
    Mooie vrouwen
    Goede Ambiance

    Door Sander op 5 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisteren weer langs geweest bij Club Diana, zeer intieme en fijne club en echt een aanrader voor iedereen. Ze hebben een groot zwembad en een sauna waar je heerlijk kunt ontspannen. Daarna door naar een mooie kamer gegaan. Na een lekkere massage heerlijk genoten. Het is makkelijk met de auto te vinden en je zit zo weer op de snelweg.

    Sterke punten
    Mooie dames
    Goede prijs/ kwaliteit
    Makkelijk te vinden en discreet

    Door Joost op 15 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Club Diana

Schrijf je eigen review



VergelijkSexclubs

Op VergelijkSexclubs.nl lees je reviews over alle Sexclubs van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw sexclub ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!